Kevään 2017 kisamenestystä

Kevään 2017 kisamenestystä

Kevään 2017 kisamenestystä

Comments Off on Kevään 2017 kisamenestystä

Vuoden 2017 kisakausi on startannut, ja Wilma Western -tallilaiset ovat olleet aktiivisesti sekä menestyksellisesti kisoissa mukana.

Lännenratsastuksen kisakausi avautui tänä vuonna 19.3. Kytäjän 1-tason kisoilla. Mukana olivat Wilma Western -tallilta Leeni Hämäläinen ja Mirka Lytter hevosella Shezdunnitthehardway, Mari Kaunismaa ja Tanja Torkkeli hevosella Ikaros Fancy Remedy sekä Jessica Hämäläinen hevosella Pure Texas Kicker ja Niina Ojala hevosellaan Mr Finnish Edition. Myös Wilma ratsasti muutaman luokan kisahevosellaan The Genuine Rooster.

Voitokkaat Tanja Torkkeli ja Ikaros Fancy Remedy lännenratsastuskisoissa Kytäjällä 19.3.2017. Kuva Niina Heino.

Tanja Torkkeli voitti 1-tason Western horsemanshipin 66 pisteellä sekä 1-tason trailin pistein 63. Leeni Hämäläinen ja Solbritt puolestaan sijoittuivat hienosti Reining Open AA -luokassa toiselle sijalle pistein 63. Niina Ojala ja Elvis olivat 1-tason pleasuressa toisella sijalla, kuten myös Mirka Lytter ja Solbritt western ridingissä.

Lännenratsastuskisat Kytäjällä 9.4.2017

Seuraavat lännenratsastuksen kisat ratsastettiin niin ikään Kytäjällä 9.4.2017. Wilma Western -tallin osallistujista Taina Myöhänen voitti hevosellaan Pure Texas Kicker Reining Open AA-luokan (pisteet 66,5): ensikertalaisena Niina Heino sijoittui hienosti kovassa seurassa Solbritilla sijalle 4 pistein 62. Niina ja Solbritt pärjäsivät myös trailissa voittaen luokan 66 pisteellä. Mirka Lytter sijoittui Ikaroksella toiseksi western ridingin 1-tason luokassa.

Ranch-lajien kausi 2017 alkoi näissä kisoissa. Ranch Riding -luokassa Taina ja Texas sijoittuivat toiseksi, ja Wilma Elviksellä kanssa kolmanneksi.

Paint-kisat Lahnuksessa 14.4.2017

Painttien kisakausi avautui Lahnuksessa Pääsiäisenä; Wilma kävi ratsastamassa Niina Ojalan Elvis-hevosella kaksi luokkaa sijoittuen hienosti Green Pleasuressa 2. sijalle ja Senior Pleasuressa 3. sijalle.

Trail-painotteiset kisat Hyvinkäällä 17.4.2017

Kisakausi Hyvinkäällä käynnistyi toisena pääsiäispäivänä. Mukana olivat Wilma Westernilta Mari Kaunismaa Ikaros Fancy Remedyllä ja Saija Kokkonen Solbrittilla. Viileästä säästä huolimatta tulokset olivat varsin mieltä lämmittäviä: Mari ja Ikaros voittivat 1-tason western horsemanshipin (sija 1/10), ja ensi kertaa mukana kisoissa ollut Saija ratsasti Solbrittilla upeasti 1-tason trailissa 2. sijalle Marin sijoittuessa samassa luokassa Ikaroksen kanssa jaetulle kolmannelle sijalle. Osallistujia trail-luokassa oli 15.

Ensimmäisiä kertoja järjestettävään trail-in-hand -luokaan osallistui WW-tallilta Jessica Hämäläinen hevosella Pure Texas Kicker. Hän sijoittui 64 pisteellä kuudenneksi. Tuomari Anja Eriksenilta saatiin tulevaa treeniä varten tässä luokassa paljon ohjeita, ja koska innostuneita kisaajia oli kahdeksan, oletettavasti myös tätä lajia tullaan näkemään myös jatkossa.

(Pääkuvassa vasemmalta Shezdunnitthehardway ja Saija Kokkonen, Wilma keskellä, sekä Ikaros Fancy Remedy ja Mari Kaunismaa Hyvinkäällä lännenratsastuskisoissa 17.4.2017.)

Back to Top