Koulutus

Hevosten koulutus lännenratsuiksi

Koulutan hevosia lännenratsastuksen eri lajeihin (reining, western riding, horsemanship, trail, pleasure, ranch-lajit) sekä nuoria hevosia ratsuksi.

Koulutukseen otetaan kaikentyyppisiä ja -tasoisia ratsuja, jotka halutaan opettaa lännenavuille. Osalla ratsastuskoulutukseen tulevista hevosista on aiempaa taustaa ravihevosena, kouluratsuna tai ne ovat olleet siitoskäytössä. Osa koulutettavista taas tulee ensimmäistä kertaa opiskelemaan ratsuna olemisen alkeita. Lue lisää kouluttamistani ja valmentamistani hevosista.

Hevosen ei tarvitse olla Amerikan quarter tai paint-hevonen oppiakseen lännenratsastuksen avuille: WW-tallilla koulutuksessa on ollut niin suomenhevosia, lämmin- ja puoliverisiä, arabeja, curlyja, irish cobeja (tinkereitä) kuin myös yksi islanninhevonen.

Hevosten koulutuksesta vastaa aina Wilma. Toiveena on, että hevosen omistaja tai ratsastaja osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan hevosen koulutukseen joko ratsastamalla toisinaan itse tai seuraamalla koulutustuntia. Tästä on hyötyä hevosen jatkokoulutuksen kannalta.

Minimikoulutusaika hevoselle on kuukausi. Koulutuksen ajan hevonen asuu WW-tallilla: WW-talliin voit tutusta tästä linkistä. Tallipaikkoja on rajallinen määrä, joten otathan yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mikäli olet kiinnostunut tuomaan hevosesi koulutukseen!

Koulutuksen sisällöstä ja kestosta sovitaan yhdessä hevosen omistajan kanssa.

Lännenratsastuksen koulutus- ja valmennuspalveluiden hinnat löytyvät täältä.

 

Back to Top