Ratsastustunnit

Ratsastustunnit

Wilma Western -tallilla Vihdin Haimossa järjestetään lännenratsastustunteja arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Viikonlopun ratsastustunnit ovat päiväaikaan. Sopimuksen mukaan ratsastusopetusta on saatavilla myös muina aikoina.

westernKaikki WW-tallin ratsastustunnit ovat pienryhmätunteja, joilla on 2-4 ratsukkoa. Yksityisopetus on myös mahdollista.

Sinulle, joka haluat harrastaa ilman omaa hevosta tai tahdot päästä kokeilemaan hyvin koulutettua lännenratsua, opetus tapahtuu tallin omalla hevosella. Voit tutustua Wilma Westernin hevosiin täältä. Olet tervetullut tunnille myös omalla hevosellasi!

Lännenratsastustuntien hinnat löytyvät hinnastosta.

Lännenratsastuselämyksiä ryhmille

Haluatteko tulla kaveri- tai työporukalla tutustumaan lännenratsastukseen?

Wilma Westernillä räätälöimme teille sopivat western-kurssit ja lännenratsastuksen tutustumistunnit, oli kyseessä sitten tyky-päivä, polttarit, lännenratsastuksen kokeilukerta tai kokeneemmille ratsastajille tutustuminen lännenratsastuksen lajeihin kuten trailiin tai reiningiin. Käytössänne ovat Wilma Westernin osaavat quarter-hevoset ja lännenratsastuksen eri lajit taitava opettaja Wilma. Tarvittaessa kokeilukerroille voidaan järjestää ratsastus talutuksessa. WW-tallilla varusteiden ja hevosten kanssa saa aina apua!

Tallimme sijaitsee Uudellamaalla Vihdissä: matka tallille esimerkiksi Helsingin keskustasta taittuu tunnissa.

Räätälöidään juuri teille sopiva tapahtuma; ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse 040-5278404 / Wilma.

Wilman lännenratsastusopetus muilla talleilla

Lännenratsastuksen opetus- ja valmennustunteja järjestetään muilla ratsastustalleilla Etelä-Suomen alueella 1-4 ratsukon ryhmille. Tunneilla voidaan keskittyä lännenratsastuksen perusapuihin tai treenata eri lajeja kuten trailia, western horsemanshipia, ranch ridingia tai reiningiä.

Muualla Suomessa on mahdollisuus kurssimuotoiseen valmennukseen.

Hinnat muilla talleilla järjestettäviin lännenratsastustunteihin löytyvät hinnastosta.  Mikäli lännenratsastusopetus omalla tallilla kiinnostaa, ota yhteyttä Wilmaan niin sovitaan tunneista!

Back to Top