Valmennus

Lännenratsastusvalmennus

Oletko tavoitteellinen lännenratsastaja, jota kiinnostaa kisaaminen reiningissä, lännenratsastuksen all-around -lajeissa (horsemanship, trail, western riding, pleasure) tai ranch-lajeissa? Wilma Western tarjoaa kisaamiseen tähtäävää, lajikohtaista lännenratsastusvalmennusta sekä kisaamisesta kiinnostuneille ratsukoille että ratsastajille.

Valmennuksesta vastaa Wilma

Valmennuksesta vastaa minä eli Wilma. Minulla on yli 15 vuoden kokemuksella lännenratsastuksesta ja kisaamisesta. Olen SRL:n hyväksymä lännenratsastuksen valmentaja.

Olen vastannut Etelä-Suomen aluevalmennuksista ja kisannut itse tavoitteellisesti: parhaimpiin kisasaavutuksiin kuuluvat Suomen mestaruudet reiningissä 2012 ja 2013, all-round Suomen mestaruuden voitto 2009, toiseksi paras suomalaissijoitus MM-kisoissa 2014 ja 15. sija EM-kilpailussa 2013. Kuulun reiningin liittovalmennusryhmääm ja valmentaudun säännöllisesi Euroopan huippuvalmentajien klinikoilla.

Lisätietoa minusta ja ratsastusurastani löydät täältä.

Valmennustunnit

Valmennustunnit pidetään sovittuna aikoina yksityis- tai ryhmätuntina WW-tallilla Vihdin Haimossa tai omalla tallillanne. Mikäli tulet oman hevosesi kanssa, meille on helppo tulla mistä vain Uudeltamaalta trailerin kanssa: WW-talli lyhyen matkan päässä Hanko-Hyvinkään tiestä (tie nro 25).

Jos intensiivisempi valmennusjakso oman hevosesi kanssa kiinnostaa, WW-tallilla on 6-8 paikkaa koulutettaville hevosille ja valmennuksessa oleville ratsukoille. Lue lisää lännenratsujen koulutuksesta ja  WW-tallista.

Valmennuksen tavoitteista sovitaan yhdessä

Valmennuksen tavoitteista ja etenemispolusta sovitaan ratsastajan kanssa yhdessä.

On myös mahdollista toteuttaa ratsukon valmennus niin, että hevosta ratsastavat sekä hevosen oma ratsastaja että Wilma. Ratsastaja voi myös halutessaan ottaa valmennustunteja Wilma Westernin lännenhevosilla saadakseen esimerkiksi tuntumaa reining-pysähdyksiin tai harjoitellakseen trail-esteitä ensin lajia tuntevalla hevosella.

Voimassa olevan hinnaston löydät täältä.

wilma_aluemestaruus

Wilma ja menestyksekkäät valmennettavat aluemestaruuskisoissa 2014.

 

 

Back to Top