Pure Texas Kicker

Pure Texas Kicker

Pure Texas Kicker

Comments Off on Pure Texas Kicker

Texas on vuonna 2004 Saksassa syntynyt quarter-ruuna, joka saapui syksyllä 2011 WW-tallille treeniin. Yhteistyöllä omistajan kanssa saimme jo ensimmäisenä vuonna paljon aikaan, ratsastin 1-2 kertaa viikossa ja omistaja kävi säännöllisesti tunneilla harjoittelemassa asioita joita Texasin kanssa olin aikaisemmin harjoitellut.

Texasia on treenattu sekä reiningiin että all-aroundiin. Kesällä 2012 kävin Texasin kanssa kokeilemassa ensimmäistä kertaa kisaamista oman tallin ulkopuolella, ja Texas kävi omistajansa kanssa koeluontoisesti kisaamassa joitakin luokkia. Kisareissut menivät hyvin, joten kesällä 2013 Texas kisasi omistajansa kanssa menestyksekkäästi AQHA- ja seuraluokkia.

Kisakaudella 2014 Texas kisasi sekä all-around -lajeja että reiningiä alueluokissa, AQHA:n kisoissa ja NRHA:n luokissa, saavutuksina mm. aluemestaruusvoitto sekä reiningissä että all-aroundissa, SQHY:n amatööri-reiningin mestaruus ja NRHA Green Reiner -palkinto.

Luonteeltaan Texas on kiltti, jonkin verran omapäinen, mutta erittäin kiva hevonen ratsastaa eloisuutensa ja yritteliäisyytensä ansiosta.

Back to Top