Ratsastustunteja myös viikonloppuisin

Ratsastustunteja myös viikonloppuisin

Ratsastustunteja myös viikonloppuisin

Comments Off on Ratsastustunteja myös viikonloppuisin

Wilma Western tarjoaa nyt ratsastustunteja myös viikonloppuisin!

Viikonlopun ratsastustunnit ovat päiväaikaan. Viikolla tunnit sijoittuvat iltaan klo 16-19 välille, päivätunnit järjestyvät myös mikäli sellaiselle on kiinnostusta. Tarkasta ratsastustuntien hinnat täältä.

WW-tallilla on mukava porukka ja osaava opetus. Wilman hevoset ovat pitkälle koulutettuja, suurin osa niistä on kisannut kansallisella ja muutama myös kansainvälisellä tasolla. Hevosista löytyy niin reining-painotteisia kuin all around -painotteisia hevosia, mutta hevosten koulutuksessa on panostettu monipuolisuuteen eli kaikkia lajeja voi Wilma Westernin hevosilla harrastaa.

WW-tallin ratsastustunnit ja hevoset soveltuvat kaikentasoisille ratsastajille. Nuoremmille ratsastajille löytyy osaava, noin metrin korkuinen Jessica-poni. Mikäli olet kisaamisesta kiinnostunut sinua saattaa kiinnostaa, että kisaamisesta kiinnostuneiden tuntiratsastajien on mahdollista päästä kesällä kisaamaan Wilma Westernin hevosilla!

Wilma Western tallin ratsastusopetuksesta vastaa aina Maria “Wilma” Mustonen, SRL 1-tason valmentaja ja pitkän linjan kisaaja, jonka nimissä ovat mm. Suomen ensimmäinen ranch riding -lajimestaruus vuonna 2017, reiningin Suomen mestaruus 2012 ja 2013, sija 15. NRHA:n Euroopan mestaruuskilpailuissa Itävallassa 2013 sekä all-round Suomen mestaruus 2009.

Varaa oma ratsastustuntisi Wilmalta p. 040-5278404.

Tervetuloa lännenratsastuksen pariin!

 

Back to Top