Reining-voittoja WW-tallille NRHA-kisoissa

Reining-voittoja WW-tallille NRHA-kisoissa

Reining-voittoja WW-tallille NRHA-kisoissa

Comments Off on Reining-voittoja WW-tallille NRHA-kisoissa

Kauden 2017 ensimmäinen NRHA-kisa, Kytäjä Spring Slide, järjestettiin vappuviikonloppuna 29-30.4. Kytäjällä.

NRHA on lyhennys sanoista National Reining Horse Association; kuten nimi kertoo, kyseessä on reiningiin keskittynyt järjestö, joten näissä kisoissa kisattiin vain reining-luokkia.

WilmaWesterniltä mukana Kytäjä Spring Slidessä olivat Niina Heino ja Leeni Hämäläinen Solbrittillä, Tanja Torkkeli Ikaroksella, Niina Ojala Isakilla, Wilma Jennyllä ja Taina Myöhänen Texasilla.

Kuvissa vasemmalta Leeni Hämäläinen ja Shezdunnitthehardway, Niina Ojala ja Isak frå Östra Greda sekä Tanja Torkkeli ja Ikaro Fancy Remedy. Kuvat Martti Luoto.

Lauantain ensimmäisenä luokkana ratsastettiin NRHA Finlandin Green Reiner-luokka, jonka voittivat Leeni ja Solbritt pistein 64,5. Niina ja Isak tulivat kolmannelle sijalle pistein 59,5.

Toisena ratsastettiin NRHA Finlandin “Any Bit Any Horse” -luokka, jossa Leeni ja Solbritt sijoittuivat upeasti Auli Kuisman kanssa jaetulle ensimmäiselle sijalle pistein 66,5. Kolmanneksi sijoittuivat Taina ja Texas pistein 64,5; seuraavana ratsastetun NRHA Finland Novice Horse -luokan ratsukko voitti pistein 66.

Sunnuntain luokissa NRHA Finland Green Reiner WilmaWestern-tallille tuli upeasti kolmoisvoitto. Niina Heino ja Solbritt voittivat luokan pistein 68, Niina Ojala ja Isak sijoittuivat toiseksi pistein 65 ja Tanja Torkkeli sekä Ikaros kolmanneksi pistein 63,5.

NRHA Finlandin “Any Bit Any Horse” -luokassa Niina ja Solbritt pärjäsivät kovatasoisessa seurassa kolmannelle sijalle ja Tanja sekä Ikaros sijoittuivat neljänneksi.

Yläkuvassa Niina Heino ja Shezdunnitthehardway. Kuvan otti Martti Luoto.

 

Back to Top