Vapaita karsinapaikkoja

Vapaita karsinapaikkoja

Vapaita karsinapaikkoja

Comments Off on Vapaita karsinapaikkoja

Wilma Westernillä on Vihdin Haimoossa vapaana ulkokarsina- tai tallipaikkoja elo-syyskuusta 2019 alkaen. Paikat sopivat sekä treenihevosille että täyshoitohevosille, paketti räätälöidään omistajan tarpeiden mukaan. Tarjolla on täyshoidon lisäksi sekä lännenratsastusvalmennusta että hevosen koulutusta.

Wilma Western on pieni 10 hevosen talli asfalttitien varrella, tien 25 välittömässä läheisyydessä. Hevosten hoidosta ja koulutuksesta tallilla vastaa Wilma Mustonen. Wilmalla on hevostenhoitajan koulutus ja hän on SRL:n hyväksymä lännenratsastuksen valmentaja.

Täyshoitoon sisältyvät heinät 3 x päivä, rehut iltaisin, loimitus ja huolellinen hevosen hoito. Kesäisin laidunmahdollisuus. Tilalla on hyvä kenttä (pohjaa uusittu kesällä 2019) ja loistavat maastot heti Haimoontien toisella puolella. Estekalusto ja trail-kalusto löytyy tallilta. Hevoset tarhaavat yksin tai pienissä laumoissa, omistajille tarjolla on lämmin satulahuone, kahvia ja teetä.

Hevosen ei tarvitse olla lännenratsu. Wilma Westernille ovat tervetulleita kaikki hevoset ikään, sukupuoleen, rotuun tai koulutustasoon katsomatta!

Tervetuloa tutustumaan talliimme! Jos olet kiinnostunut ota rohkeasti yhteys Wilmaan, p. 040 527 84 04 tai sähköpostitse wilmawestern73@gmail.com.

Back to Top